Gjøra Bygdeutvikling (GBU) utlyser navn-konkurranse på infosenter for fiskesperra/sjøørret/villaks!

Miljødirektoratet har gitt tilsagn på 1,7 millioner om å bygge et infosenter for villaks, sjøørret og Gyro-bekjempelsen som pågår i Driva og resten av landet.

Plasseringen blir i Sunndalsporten, Gjøra i Øvre Sunndal, knutepunktet midt mellom Oppdal og Sunndalsøra. Der fins også Visit Waterfalls som driver med traktorsafari og guiding i Åmotan, Fjellgardene og Dovrefjell – Sunndalsfjella nasjonalpark.

Arbeidet med prosessen skal nå starte opp og i den forbindelse ønsker man forslag på navn til dette senteret. Da kan man vinne en minneverdig opplevelse i Øvre Sunndal for hele familien (2 voksne, barna) i sommer 2018!

Senteret tar mål om å bli en visuell og lærerik opplevelse for livssyklus til sjøørret og villaks, ikke minst vil det være et senter som formidler historien langs Driva, menneskene og naturen.

Målet er å gjøre senteret universelt forståelig for både nordmenn og tilreisende, derav benytte mye visuelle effekter for livet i og langs elva. Det planlegges også å arrangere organiserte guida turer til Driva fiskesperre med full omvisning på anlegget i kombinasjon med infosenteret på Gjøra.

Senteret skal være klar til sommer 2018.

Meld ditt forslag her og delta i trekning om en minneverdig opplevelse i Øvre Sunndal!

[ninja_form id=3]