Traktorsafari 2018-06-05T17:55:02+00:00

Traktorsafari Åmotan

med lokal turleder som tar oss med på opplevelser om kultur og naturarven, nostalgi og det utvalgte kulturlandskapet Fjellgardene, seterdrift og tretjærebrenneri, de 3 mektige fossefallene og raus matopplevelse med «verdens beste ost Kraftkar fra Tingvoll, Oppdal spekemat, flatbrød, ekte seterrømmegrøt, solbærsaft og bålkaffe».

VOKSNE 590 NOK / BARN 290 NOK

Inkluderer: parkering, transport t/r, guiding, mat & drikke, underholdning, guida tur til vannfall, mulighet for kjøp av lokale håndverksprodukter m.m

BESTILL NÅ!

Traktorsafari til Åmotan med turer fra Jenstad til Middagshjellen med avganger 12:00/ retur ca. 16:00
Bli med på en opplevelsesrik reise fra Jenstad med en kort stopp for å se på fossene og Jenstadtunet. Videre går turen opp Øverlia og inn til det flate området på 780 meters høyde som kalles Middagshjellan. Her er det 60 mål med dyrka mark, en unik samling av seterhus og et tjærebrenneri. Anders Hovde vil foredra om prosessen. Etter ankomst vil det bli servert kortreist regional mat! Rømmegrøt med «spekemat & verdens beste ost» og drikke ute ved finvær og inne i låven på Jenstadtunet ved innevær.

Det vil også være mulig å kjøpe tjære, skosmørning, salve, tekstilprodukter, treprodukter mm. De som ønsker det kan gå deler av returen via utsiktspunktet ved Lindalsfallet sammen med en lokal guide.

Inkludert parkering Jenstad (parkeringshenvisning ved ankomst).

Vi kan organisere henting fra Sunndalsporten, Gjøra eller andre steder ved forespørsel mot tillegg i pris etter avtale, samt vi har også mulighet for å arrangere helgrillking av lam eller kje til større grupper: booking@visitwaterfalls.no

Priser: Voksne 590kr, Barn 290kr
Barn under 6 år gratis (sitter på fanget)