Traktorsafari 2018-07-24T08:55:08+02:00

Traktorsafari Åmotan

med lokal turleder som tar oss med på opplevelser om kultur og naturarven, nostalgi og det utvalgte kulturlandskapet Fjellgardene, seterdrift og tretjærebrenneri, de 3 mektige fossefallene og raus matopplevelse med «verdens beste ost Kraftkar fra Tingvoll, Oppdal spekemat, flatbrød, ekte seterrømmegrøt, solbærsaft og bålkaffe».

VOKSNE 590 NOK / BARN 290 NOK

Inkluderer: parkering, transport t/r, guiding, mat & drikke, underholdning, guida tur til vannfall, mulighet for kjøp av lokale håndverksprodukter m.m

For spørsmål, reservasjon, gruppebestilling og mer info:

booking@visitwaterfalls.no eller mobil: 915 54 801

Traktorsafari til Åmotan med tur fra Jenstad til Middagshjellen med avganger 11:00/ retur til Jenstad med servering. Avslutning  ca. 14:00. (Andre tidspunkt kan avtales)
Bli med på en opplevelsesrik reise fra Jenstad opp Øverlia og inn til det flate området på 780 meters høyde som kalles Middagshjellan. Her er det 60 mål med dyrka mark, en unik samling av seterhus og et tjærebrenneri. Anders Hovde vil foredra om prosessen. Etter ankomst vil det bli servert bålkaffe. Etter en god pause og informasjon, returnerer vi til Jenstadlåven der det blir servert kortreist regional mat! Rømmegrøt med «spekemat & verdens beste ost» og drikke. De som ønsker det kan gå via Ørnsnydda og få med seg den spektakulære utsikten over Lindalsfallet. Gåturen tar ca 15 minutter lengre tid enn å sitte på safarivogna og krever gode sko og en stødig for.

Det vil også være mulig å kjøpe tjære, skosmørning, salve, tekstilprodukter, treprodukter mm. De som ønsker det kan gå deler av returen via utsiktspunktet ved Lindalsfallet sammen med en lokal guide.

Inkludert parkering Jenstad (parkeringshenvisning ved ankomst).

Vi kan organisere henting fra Sunndalsporten, Gjøra eller andre steder ved forespørsel mot tillegg i pris etter avtale, samt vi har også mulighet for å arrangere helgrillking av lam eller kje til større grupper: booking@visitwaterfalls.no

Priser: Voksne 590kr, Barn 290kr
Barn under 6 år gratis (sitter på fanget)